23
Sep
2020

Утре сте поканени на Гала на ПУБЛИКАТА


Ден преди официалното откриване на просторната поляна на София Съмър Фест елате да гледаме заедно „ПАРАЗИТ”!

Носителят на „Златна палма”, четири награди „Оскар“ и стотици отличия от цял свят „ПАРАЗИТ“ на режисьора Понг Чун Хо е уникално предизвикателство за всяка киноманска душа – именно това е причината да го включим в програмата на 24 София Филм Фест #ЕСЕН със специална Гала на ПУБЛИКАТА на територията на „София Съмър Фест“. Началният час е 20:00, БИЛЕТИ могат да се открият ТУК!

* * *
Абсолютният фестивален хит, носител на „Златна палма“ от КАН’19 и четири награди ОСКАР – „ПАРАЗИТ“ („Parasite / Gisaengchung”) е седми пълнометражен филм на прочутия корейски майстор Понг Чун-Хо. Тази увлекателна, екзотична история удиви света и е сред най-харесваните и коментирани филми в цял свят. С 270 награди и 253 номинации, сред които „Златен глобус” за чуждоезичен филм, две награди БАФТА– за най-добър чуждоезичен филм и за оригинален сценарий, „Паразит“ е позициониран на 29 място сред най-добрите филми на всички времена в класацията на авторитетния филмов сайт imdb. 

* * *
Преди началото на филма екипът на СФФ ще поздрави своята вярна публика  с възможности за гледане на едни от най-успешните филми на фестивала. 
Не пропускайте този шанс!

#24SofiaIFF #Autumn #Есен

София Филм Фест е част от Календара на културните събития на Столична община за 2020 г.