14
Sep
2020

Билетите за 24-тия София Филм Фест са в продажба от ДНЕС!


От ДНЕС вече ще може да си купите билети ONLINE на siff.bg/bilet и на касите на Дома на киното, Cine Grand Park Center, Euro Cinema, Културен център „G8”, Кино „Влайкова“, ОКИ Дом на културата „Искър” за филмите във фестивалната програма. 

Билети ще се продават от 25 септември и преди началото на първите прожекции на касите в Кино „Люмиер Лидл”, кино „Одеон”, Френския институт – кино „Славейков”. В Чешкия център прожекциите са с вход СВОБОДЕН.

Билети за филмите в програмата на Sofia Summer Fest може да откриете ONLINE на www.eventim.bg, както и на място на касата на фестивалното пространство.

Използвайте своя Б И Л Е Т за К И Н О в КЕН – може да бъде открит на местата, на които пазарувате, в магазини за подаръци, книжарници, барове и още много локации НАВСЯКЪДЕ около Вас!

Закупени билети за прожекции от програмата на СФФ през март за Зала 1, Люмиер, Дома на киното, Одеон, Френския институт - кино „Славейков“ и Културния център на СУ могат да бъдат върнати на касата на Дома на киното и сменени за прожекции от програмата на СФФ ЕСЕН за кината Люмиер, Дом на киното, Одеон и Френски институт - кино „Славейков“.

София Филм Фест поддържа демократична политика на цените на билетите от самото си създаване. Основната цена на билета за кино е 9 лева, като има намаление за студенти, ученици, пенсионери и хора в неравностойно положение. Цената на билетите за филмите в програмата на Sofia Summer Fest е 10 лева. Допълнителни намаления има за закупуване на количества билети в определени кина. А със специалните карти СФФП (София Филм Фест за пенсионери) и  СФФУ (София Филм Фест за учащи) се откриват още шансове за гледане на повече кино за съответните категории зрители – картите важат за всички прожекции в Дома на киното при наличие на свободни места в залата.

Пълна информация за ценовата политика на СФФ може да намерите в печатните издания на програмата на фестивала и на сайта www.siff.bg.

ОЧАКВАМЕ Ви на #КИНО!    
#24SofiaIFF #Autumn

София Филм Фест е част от Календара на културните събития на Столична община за 2020 г.